1884 - Oprichting firma Rennings

In 1884 is het familiebedrijf opgericht door Heinrich Rennings en is gestart als kleine meubelmakerij in Kevelaer Wetten. Maar voor timmermans werkzaamheden zoals deuren, kozijnen en dakconstructies draaide de firma Rennings zijn handen niet voor om. Hoog in het vaandel dragend: Vakmanschap & Traditie!

1962 - Bij Rennings kan alles - ook in de lucht!

Het Rennings Team op een dakstoel in nieuwbouwwijk "Brunefeldsweg" begin jaren '60.

1972 - Opening eerste meubel- keukenzaak

In 1972 opende de Rennings een meubel- en keukenzaak. Door het fijne 'fingerspitzengefühl' wist de familie telkens de smaak van hun klanten te treffen. Vakmanschap en onvermoeibare inzet zorgden voor vele tevreden klanten in de wijde omgeving tot zelfs in Nederland en Belgie toe.

1979 - De Jubilarissen

In 1972 viert Werner Peters in dit jaar zijn 25 jarig jubileum. Timmervakman Albert Kröll had deze eer reeds drie jaren daarvoor.

1996 - Een nieuwe showroom

In 1996 opent de firma Rennings een Designer showroom van maar liefst 170 m2. Een bezoek aan deze Designstudio is een 'must' voor alle bezoekers van ons keukencentrum. Het gaat hier niet enkel om de keuken maar tevens de gehele aankleding, van wandtegels tot parket en nog veel meer. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

1997 - Nieuwe tijden

Doordat de wereld en de mensheid zich steeds moeten aanpassen, en continue veranderd doen wij dat ook. Er komen steeds meer vrijgezellen, mensen verhuizen steeds vaker, ook hierop hebben wij ons ingesteld en ons assortiment aangepast aan de behoefte van de nieuwe tijd.

Vandaag - fa. Rennings

Er zijn vele keukenstudio's en keukenzaken. Wij waren een van de eerste en kunnen terugkijken op een lange traditie. Wij zijn trots nog steeds een familiebedrijf te zijn waar elke klant als gast wordt behandeld en wij de vragen en opmerkingen van onze klanten persoonlijk kunnen beantwoorden.

Over een tijdvak van meerdere decennia hebben we al meer dan 40.000 tevreden klanten bediend en hopen u te mogen begroeten in een van onze showrooms.

Diese Website benutzt Cookies. Wenn Sie die Website weiter nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Mehr Informationen
Ich stimme zu